Tieto nuorten asiakaskokemuksista ja palveluiden käytöstä - liian tärkeää hukattavaksi / Marjatta Kekkonen, Päivi Känkänen ja Mika Gissler.
Lasten ja nuorten sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttö / Mika Gissler ja Martta Forsell.
Itä-Suomen maakuntien nuoret - palveluiden paitsiossa vai paalupaikalla? / Pekka Penttinen ja Jussi Ronkainen.
Mielialastaan huolestuneiden nuorten tuen ja avun saaminen koulusta, palveluista ja lähipiiriltä - Kouluterveyskyselyn 2017 tuloksia / Outi Kanste, Olli Kiviruusu, Nina Halme ja Henna Haravuori.
Nuorten perheessä kokema väkivalta ja siihen saatu tuki ammattilaisilta / Riikka Ikonen, Johanna Hietamäki, Martta October, Johanna Seppänen ja Nina Halme.
"Pitäis jaksaa, uskaltaa luottaa ja odottaa" - nuorten kokemuksia palveluista / Tatjana Pajamäki ja Anna-Maija Okker.
Suhdetyön merkitys nuoren onnistuneen työpajajakson taustalla / Matilda Wrede-Jäntti.
"Toivoin, että minut ois huomioitu tyttönä, jolla on ongelmia, eikä tyttönä, joka on ongelma" - ADHD-oireisten nuorten kokemuksia tukitoimista Suomessa / Erja Sandberg.
Nuorten näkemyksiä avusta ja tuesta palvelujärjestelmässä, kun vanhemmalla on päihdeongelma / Henna Pirskanen, Kati Kataja, Kristiina Kuussaari ja Marja Holmila.
Pitkäaikaissairaiden tai vammaisten lasten sisarusten kertomuksia palvelukokemuksista / Milla Ylitalo ja Elina Rantanen.
Neuropsykiatrisesti oireilevien nuorten palveluista ja palvelukokemuksista / Riikka Lämsä, Sanna Ahonen, Kaija Appelqvist-Schmidlechner ja Annamari Tuulio-Henriksson.
Koko elämä palveluissa: vaikeasti kehitysvammaisen henkilön nuoruus ja elämänkulku kehitysvammapalveluissa / Reetta Mietola.
Sijaishuollosta itsenäistyvien nuorten emotionaalinen kiintymys / Maritta Törrönen ja Carol Munn-GiddingsTyötä, osaamista ja arjen taitoja - Ohjaamot tehtäväänsä määrittämässä / Mirja Määttä.
Kotia vailla - asunnottomien nuorten ja palvelujärjestelmän ammattilaisten kohtaamisia / Terhi Halonen.
Icehearts koulun kumppanina / Marjatta Kekkonen, Kaija Appelqvist-Schmidlechner ja Tuomas Sarparanta.
Lopuksi / Päivi Känkänen, Marjatta Kekkonen ja Mika Gissler.