Table of Contents

Perustiedot ja taidot.
Hormonaaliset ja muut häiriöt.
Andrologia.
Perhesuunnittelu.
Rakennemuutokset ja kasvaimet.
Gynekologiset infektiot.
Synnytysopilliset perustiedot ja taidot.
Kuvat.
Alkuraskaus.
Loppuraskaus.
Synnytyshäiriöt ja lapsivuodeaika.
Taustasairaudet ja raskaus. Kirjassa kuvataan gynekologiset perustiedot normaaleista lisääntymisilmiöistä sekä opetetaan hoitamaan niiden mahdollisia häiriöitä. Kirjan aiheita ovat mm. perhesuunnittelu, normaali raskaus ja synnytys, vaihdevuodet, virtsatieongelmat ja gynekologiset infektiot ja kasvaimet. Naistentaudit ja synnytykset sopii perusoppikirjaksi lääketieteen opiskelijoille, erityisesti naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuville, mutta myös lähdeteokseksi yleislääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Naistentaudit ja synnytykset -kirjassa kuvataan gynekologiset perustiedot normaaleista lisääntymisilmiöistä sekä opetetaan hoitamaan niiden mahdollisia häiriöitä. Kirjan aiheita ovat mm. perhesuunnittelu, normaali raskaus ja synnytys, vaihdevuodet, virtsatieongelmat ja gynekologiset infektiot ja kasvaimet. Uutena asiana kirjaan on lisätty luku Gynekologista genetiikkaa.

Naistentaudit ja synnytykset sopii perusoppikirjaksi lääketieteen opiskelijoille, erityisesti naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuville, mutta myös lähdeteokseksi yleislääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.