Sanat asettuvat lähekkäin hänessä:.
Lastentarhatyön, koulun ja opettajankoulutuksen kehitysvaiheiden yhtymäkohtia vuosina 1856-1995 / Elise Lujala.
Risteäviä ammatillisia polkuja / Kirsti Karila.
Johtajuus muutosten keskellä / Hannele Karikoski, Eeva-Liisa Kronqvist & Aila Tiilikka.
Rouva Rehtori tuli taloon / Markku Huovinen.
Varhaiskasvatuksen tutkijana : tielläni elän tarinat todeksi / Anna-Maija Puroila.
Päreitä ja tutkimusraportteja rivissä / Leena Syrjälä.
Yhteisellä junamatkalla ohjaajan kanssa / Virpi Louhela-Risteelä & Tiina Törmä.
Tutkijan polulle Eilan innostamana / Erkki Lassila.
Lähdevesi joka hänestä solisi:.
Lasten pyyntöjen kuuleminen tutkimuksessa / Maija Lanas.
Kiveltä kivelle koiran ja kirahvin seurassa - tutkimuksen esittämistä monin tavoin / Elina Viljamaa, Leena Syrjälä, Susanna Kinnunen & Mirkka Syrjälä.
Opettajuuden vallitseva kertomus ja muutama villi vaihtoehto / Hannu L. T. Heikkinen & Rauno Huttunen.
Puzzled by portfolio : the story of an ongoing international conversation / Geert Kelchtermans, Raija Erkkilä & Ann Deketelaere.
Opettajaksi kasvun polulla : kertomuksia ja kohtaamisia ryhmässä / Saara-Leena Kaunisto & Minna Uitto.
Musiikin opettaja taiteilijana ja kasvattajana - dilemmasta dialogiin / Eeva Kaisa Hyry-Beihammer & Hanna M. Nikkanen.
"Taking the imagination visiting" : reflections on embodied pedagogy / Freema Elbaz-Luwisch.
Kosketus opettajuudessa / Johanna Aromaa & Taina Kinnunen. In a woman's voice : essays presented to Professor Eila Estola.