HUPS - Aineisto tutkijan pöydälle

Helsingin yliopiston ja HYKS:in henkilökunta voi veloituksetta tilata lainoja tai artikkelikopioita mistä tahansa Helsingin yliopiston kirjaston kokoelmasta tai Kuopion Varastokirjaston kokoelmista. Aineisto toimitetaan yliopiston ja HYKS:in sisäpostiosoitteeseen eikä tutkijan näin ollen tarvitse noutaa sitä itse kirjastosta.

Helsingin yliopisto: tee tilaus tällä lomakkeella

HYKS: kirjaudu oikeasta yläkulmasta Terkko Navigatoriin, jonka jälkeen HUPS-lomake ilmestyy automaattisesti etusivulle.

Lomakkeella ei voi tilata kurssikirjoja (joiden laina-aika on 2 tai 14 vrk) eikä Kansalliskirjaston aineistoa.

HUPS - Literature direct to your desk

Helsinki University and HUCH staff can order books and copies of journal articles for free from any Helsinki University Library collection. Literature will be delivered to internal mail address.

Place an order using this form

HUCH: sign in to Terkko Navigator (on top right corner). HUPS order form will appear on the front page of Terkko Navigator.

Notice: you can't order course books (loan period of 2 or 14 days) or books from the National Library of Finland