Johdanto, Elämää suurempaa / Heini Hakosalo...[et al.].
I Kirjanmerkkejä.
Biografia rajoja rikkomassa - Kolme esimerkkiä ruotsalaisesta elämänkertatutkimuksesta / Christina Florin.
Tasohyppelyä - Varhaiset suomalaiset naislääkärit ja historiallisen biografian monimuotoisuus / Heini Hakosalo.
Elämä pelissä - Biografian historia ja vastuu / Birgitte Possing.
II Yhdet askeleet.
Nainen tarvitsee oman huoneen - mutta miksi se ei riittänyt Ulrike Meinhofille? / Katriina Lehto-Bleckert.
"Kaikkihan tiesivät että Edvard-setä on homo!" - Seksuaalisuuden tutkiminen lähdekriittisenä ongelmana / Julia Dahlberg, Niina Timosaari.
Vieraalla maalla kaukana - Aili Havaksen transnationaali elämä / Seija Jalagin.
Muistlemat lähteenä - Toimittaja Anni Voipion Lehtimatka / Heidi Kurvinen.
Neljä esinettä valtionarkeologi Juhani Rinteen elämästä / Visa Immonen.
Elämä kirjeissä - Miten representoida jo representoitua elämää / Erla Hulda Haldórsdóttir.
Juoksijaori Lapukan tarina ja eläinelämäkerran mahdollisuus / Katri Helminen.
III Monet jäljet.
"Taistelevat sisaret" - kaksoiselämäkerta Ellen Keystä ja Aleksandra Gripenbergistä eurooppalaisina feministeinä / Tiina Kinnunen.
Kansankirjailija ja talonpoikaisylioppilas - vertaileva elämäkerta myyttejä purkamassa / Kirsi Salmi-Niklander.
Tavallisuuden tavoittelua - prosopografia elämänkerrallisen tutkimuksen välineenä / Merja Uotila.
Biografian mahdollisuuksista ja rajoista työväenliikkeen ja teosofian tutkimuksessa / Antti Harmainen, Mikko Pollari.
"Perhehistoriani on osa työväenliikkeen historiaa" - yksityisen ja julkisen suhde elämäkerrallisesa kerronnassa / Jaana Torninoja-Latola.
"Noudatin vanhempieni tahtoa" - omaelämäkerralliset kirjoitukset 1500-1600-lukujen Pohjolassa / Anu Lahtinen.
Suhteellista elämää - relationaalisuus ja biografinen vuorovaikutus / Maarit Leskelä-Kärki.