Ischemic Stroke Occurs Less Frequently in Patients With COVID-19

Added 63 days ago (24.11.2020)
Authors: Kimon Bekelis Symeon Missios Javaad Ahmad Nicos Labropoulos Clemens M. Schirmer Daniel R. Calnan Jonathan Skinner Todd A. MacKenzie The Stroke and Brain Aneurysm Center of Long Island, Babylon, NY (K.B.). The Dartmouth Institute for Health Policy and Clinical Practice, Lebanon, NH (K.B., J.S., T.A.M.). Population Health Research Institute of New York, Melville, NY (K.B., S.M., J.A., T.A.M.). Division of Neurosurgery, Good Samaritan Hospital Medical Center, West Islip, NY (K.B., S.M., J.A.). Department of Surgery, Stony Brook University Medical Center, NY (N.L.). Department of Neurosurgery and Neuroscience Institute, Geisinger Health System and Geisinger Commonwealth School of Medicine, Wilkes-Barre, PA and Research Institute of Neurointervention, Paracelsus Medical University, Salzburg, Austria (C.M.S.). Section of Neurosurgery, Dartmouth-Hitchcock Medical Center, Lebanon, NH (D.R.C.). Department of Economics (J.S.), Dartmouth College, Hanover, NH. Department of Biomedical Data Science (T.A.M.), Dartmouth College, Hanover, NH.