Association Between Sociodemographic Determinants and Disparities in Stroke Symptom Awareness Among US Young Adults

Added 63 days ago (24.11.2020)
Authors: Reed Mszar Shiwani Mahajan Javier Valero-Elizondo Tamer Yahya Richa Sharma Gowtham R. Grandhi Rohan Khera Salim S. Virani Judith Lichtman Safi U. Khan Miguel Cainzos-Achirica Farhaan S. Vahidy Harlan M. Krumholz Khurram Nasir Department of Chronic Disease Epidemiology, Yale School of Public Health, New Haven, CT (R.M., J.L.). Center for Outcomes Research and Evaluation, Yale-New Haven Hospital, CT (S.M., H.M.K.). Section of Cardiovascular Medicine, Department of Internal Medicine (S.M., H.M.K.) and Department of Neurology (R.K.), Yale School of Medicine, New Haven, CT. Division of Cardiovascular Prevention and Wellness (J.V.-E., M.C.-A., K.N.) and Center for Outcomes Research (K.N.), Houston Methodist DeBakey Heart and Vascular Center, TX. Houston Methodist Research Institute, TX (T.Y.). University of Texas Southwestern Medical Center, Dallas (R.S.). Department of Medicine, Medstar Union Memorial Hospital, Baltimore, MD (G.R.G.). Michael E. DeBakey Veterans Affairs Medical Center and Baylor College of Medicine, Houston, TX (S.S.V.). Department of Medicine, West Virginia University School of Medicine, Morgantown (S.U.K.). Center for Outcomes Research, Houston Methodist Neurological Institute, TX (F.S.V.).