High-Sensitivity Cardiac Troponin T and Cognitive Function in Patients With Ischemic Stroke

Added 184 days ago (28.04.2020)
Authors: Leonie H.A. Broersen Bob Siegerink Pia S. Sperber Regina von Rennenberg Sophie K. Piper Christian H. Nolte Peter U. Heuschmann Matthias Endres Jan F. Scheitz Thomas G. Liman From the Center for Stroke Research Berlin (L.H.A.B., B.S., P.S.S., C.H.N., M.E., J.F.S., T.G.L.), Charité-Universitätsmedizin Berlin, Germany Klinik für Neurologie mit Experimenteller Neurologie (L.H.A.B., P.S.S., R.v.R., C.H.N., M.E., J.F.S., T.G.L.), Charité-Universitätsmedizin Berlin, Germany Berlin Institute of Health (S.K.P., C.H.N., M.E., J.F.S.), Charité-Universitätsmedizin Berlin, Germany Institute of Biometry and Clinical Epidemiology (S.K.P.), Charité-Universitätsmedizin Berlin, Germany German Center for Cardiovascular Research (DZHK), partner site Berlin (P.S.S., C.H.N., M.E., J.F.S.) German Center for Neurodegenerative Diseases (DZNE), partner site Berlin, Germany (C.H.N., M.E.) Comprehensive Heart Failure (P.U.H.), University of Würzburg, Germany Institute of Clinical Epidemiology and Biometry (P.U.H.), University of Würzburg, Germany Center for Clinical Studies, University Hospital Würzburg, Germany (P.U.H.).