White Matter Hyperintensity, Immediate Antihypertensive Treatment, and Functional Outcome After Acute Ischemic Stroke

Added 186 days ago (28.04.2020)
Authors: Shiguang Zhu Sifan Qian Tan Xu Hao Peng Ruiguo Dong Dunjing Wang Xiaodong Yuan Libin Guo Yonghong Zhang Deqin Geng Chongke Zhong From The First Clinical Medical College, Nanjing Medical University, China (S.Z., D.G.) Department of Neurology, Affiliated Hospital of Xuzhou Medical College, China (S.Z., R.D., D.W., D.G.) Department of Epidemiology, School of Public Health and Jiangsu Key Laboratory of Preventive and Translational Medicine for Geriatric Diseases, Medical College of Soochow University, Suzhou, China (S.Q., T.X., H.P., Y.Z., C.Z.) Department of Neurology, Kailuan General Hospital, Hebei, China (X.Y.) Department of Neurology, Siping Central Hospital, Jilin, China (L.G.).