Brain Atrophy and the Risk of Futile Endovascular Reperfusion in Acute Ischemic Stroke

Added 69 days ago (28.04.2020)
Authors: María I. Pedraza Mercedes de Lera Daniel Bos Ana I. Calleja Elisa Cortijo Beatriz Gómez-Vicente Javier Reyes María Begoña Coco-Martín Teodoro Calonge Jesús Agulla Enrique Martínez-Pías Blanca Talavera Santiago Pérez-Fernández Miguel Schüller Jorge Galván Miguel Castaño Mario Martínez-Galdámez Juan F. Arenillas From the Stroke Program, Department of Neurology, Hospital Clínico Universitario, Valladolid, Spain (M.I.P., M.d.L., A.I.C., E.C., B.G.-V., J.R., M.B.C.-M., E.M.-P., B.T., J.F.A.) Department of Radiology and Nuclear Medicine and Department of Epidemiology, Erasmus MC–University Medical Center Rotterdam, the Netherlands (D.B.) Department of Epidemiology, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA (D.B.) Neurovascular Research Laboratory, Instituto de Biología y Genética Molecular, Universidad de Valladolid–Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Madrid, Spain (B.G.-V., J.A., J.F.A.) Department of Informatics, University of Valladolid, Spain (T.C.) Neuroradiology Unit, Department of Radiology, Hospital Clínico Universitario, Valladolid, Spain (S.P.-F., M.S., J.G., M.C., M.M.G.).