Nutritional Characterization of the Typical Food Menu Offered in the Public Market and Its Reflection on Health

Added 92 days ago (07.04.2020)
Authors: Martha Teresa Siqueira Marques Melo; Ana Cláudia Carvalho Moura; Bianca Lourrany Dos Santos Silva; Maria Das Dores Cavalcante Dos Santos; Suzana Maria Rebêlo Sampaio Da Paz; Marize Melo Dos Santos; Cecilia Maria Resende Gonçalves De Carvalho
Read article

Can't read the article? Order it!

Kaukopalvelu on maksullista. Lue ennen tilausta hinnasto ja toimitusehdot. Voit myös tehdä hankintaehdotuksen julkaisusta.
Nimi:
Lähiosoite:
Postinumero ja -toimipaikka:
Laskutusosoite (jos eri):
Mahd. laskutuksen vastuualuenumero:
Fax:
Puhelin:
Sähköposti:
Toimitustapa:
Toimituksen kiireellisyys:
Kommentit:
Taustaorganisaatio:
Jos tilattua aineistoa ei löydy
Terkon omista kokoelmista,
se voidaan tilata muualta:

Roskapostitarkistus. Kirjoita kuvan kirjain:
      
   


Jäljenteitä toimitettaessa noudatetaan tekijänoikeuslain ja -asetuksen säädöksiä. Digitaaliset kopiot toimitetaan tulostettaviksi paperille. Vastaanottajan tulee tuhota tiedostot välittömästi paperitulostuksen jälkeen.