Foods, Vol. 9, Pages 363: Textural and Sensory Features Changes of Gluten Free Muffins Based on Rice Sourdough Fermented with Lactobacillus spicheri DSM 15429

Added 65 days ago (20.03.2020)
Authors: Maria Simona Chiş; Adriana Păucean; Simona Maria Man; Vlad Mureşan; Sonia Ancuţa Socaci; Anamaria Pop; Laura Stan; Bogdan Rusu; Sevastiţa Muste
Journal: Molecules
Read article

Can't read the article? Order it!

Kaukopalvelu on maksullista. Lue ennen tilausta hinnasto ja toimitusehdot. Voit myös tehdä hankintaehdotuksen julkaisusta.
Nimi:
Lähiosoite:
Postinumero ja -toimipaikka:
Laskutusosoite (jos eri):
Mahd. laskutuksen vastuualuenumero:
Fax:
Puhelin:
Sähköposti:
Toimitustapa:
Toimituksen kiireellisyys:
Kommentit:
Taustaorganisaatio:
Jos tilattua aineistoa ei löydy
Terkon omista kokoelmista,
se voidaan tilata muualta:

Roskapostitarkistus. Kirjoita kuvan kirjain:
      
   


Jäljenteitä toimitettaessa noudatetaan tekijänoikeuslain ja -asetuksen säädöksiä. Digitaaliset kopiot toimitetaan tulostettaviksi paperille. Vastaanottajan tulee tuhota tiedostot välittömästi paperitulostuksen jälkeen.