Brain Natriuretic Peptide and Discovery of Atrial Fibrillation After Stroke

Added 167 days ago (29.01.2020)
Authors: Katrin Wasser Mark Weber-Krüger Sonja Gröschel Timo Uphaus Jan Liman Gerhard F. Hamann Pawel Kermer Joachim Seegers Lutz Binder Götz Gelbrich Klaus Gröschel Rolf Wachter From the Clinic for Neurology (K.W., J.L., P.K.), University of Göttingen, Germany Clinic for Cardiology and Pneumology (M.W.-K., R.W.), University of Göttingen, Germany Institute for Clinical Chemistry (L.B.), University of Göttingen, Germany Clinic and Policlinic for Neurology, University of Mainz, Germany (S.G., T.U., K.G.) Clinic for Neurology and Neurorehabilitation, Bezirkskrankenhaus Günzburg, Germany (G.F.H.) Clinic for Neurology, Nordwest-Krankenhaus Sanderbusch, Sande, Germany (P.K.) Division of Cardiology, Department of Internal Medicine II, University Hospital Regensburg, Germany (J.S.) Institute for Clinical Epidemiology and Biometry, University of Würzburg, Germany (G.G.) Clinical Trial Center Würzburg, University HospitalWürzburg, Germany (G.G.) Clinic and Policlinic for Cardiology, University Hospital Leipzig, Germany (R.W.) DZHK (German Center for Cardiovascular Research), Göttingen, Germany (L.B., R.W.).