Nontraumatic Pediatric Intracerebral Hemorrhage

Added 55 days ago (26.11.2019)
Authors: Gregoire Boulouis Thomas Blauwblomme Jean François Hak Sandro Benichi Adam Kirton Philippe Meyer Mathilde Chevignard Elisabeth Tournier-Lasserve Mark T. Mackay Stéphane Chabrier Charlotte Cordonnier Manoëlle Kossorotoff Olivier Naggara From the Pediatric Radiology Department, Necker Enfants Malades (NEM), INSERM UMR1266, Sainte-Anne (G.B., J.F.H., O.N.) Pediatric Neurosurgery Department, Institut Imagine, INSERM UMR 1163, NEM (T.B., S.B.) Neuroimaging Department, CHRU La Timone, Marseille, France (J.F.H.) Departments of Pediatrics and Clinical Neurosciences, Cumming School of Medicine, University of Calgary, AB, Canada (A.K.) PediatricNeuro ICU (A.K.) Rehabilitation Department for Children with Acquired Neurological Injury, Saint-Maurice Hospitals (M.C.) Genetics of Neurovascular disorders, AP-HP, Hôpital Lariboisière and Université de Paris, NeuroDiderot, Inserm, F-75010 (E.T.-L.) Neurology Department, Royal Children’s Hospital Melbourne, Murdoch Children’s Research Institute, and Department of Paediatrics, University of Melbourne, Australia (M.T.M.) CHU Saint-Étienne, French Center for Pediatic Stroke, F-42055 Saint-Étienne, France (S.C.) Université Lille, Inserm U1171, Degenerative and Vascular Cognitive Disorders, CHU Lille, Neurology Department, France (C.C.) Department of Pediatric Neurology, French Center for Pediatic Stroke, NEM (M.K.).