Response by Jordan et al to Letter Regarding Article,“Left Atrial Volume Index Is Associated With Cardioembolic Stroke and Atrial Fibrillation Detection After Embolic Stroke of Undetermined Source”

Added 79 days ago (04.11.2019)
Authors: Kevin Jordan Division of Cardiology, Department of Internal Medicine, The Warren Alpert Medical School of Brown University, Providence, RI; Shadi Yaghi Department of Neurology, New York University Langone Health, Brooklyn; Christopher Song Division of Cardiology, Department of Internal Medicine, The Warren Alpert Medical School of Brown University, Providence, RI